Xiaomi Roborock S6 svart.

För smartare städning och upplev fördelarna med robotdammsugare Roborock S6 Xiaomi – Roborock är ett exklusivt märke för dig som vill ha en riktig premiumdammsugare. Roborock har robotdammsugare som blivit bäst i test om och om igen. De utmärks av sin fantastiska sugkraft, att de är tysta samt även moppar ditt golv.

Roborock S6 den senaste robotdammsugare, som uppdaterats med flera funktioner för att göra ditt liv bekvämare. S6 rengör effektivt alla ytor – inklusive mattor -, och kan både dammsuga samt moppa. Genom app- eller röststyrning kan du även bestämma precis var du vill att den ska städa. Tack vare sin smartare styrning kan den hantera utrymmen upp till 20 % snabbare, samtidigt som den är 50 % tystare jämfört med Roborock S5.

Styr städningen som du vill.

S6-modellen lär sig att skilja ditt kök från ditt sovrum, ditt sovrum från ditt vardagsrum, och så vidare. Därmed kan du schemalägga rengöring för ett rum, flera rum, eller hela ditt hem. Det fungerar genom att en inbyggd laserscanner läser av dina rum. Resultatet är att S6 kan rita upp en planlösning som stämmer till 98%. Med samma kraftfulla 32-bitars fyrkärniga processor som finns i smartphones, beräknar S6-modellen den bästa och snabbaste vägen för att rengöra varje rum, centimeter för centimeter. Dammsugaren kan inte lära sig olika våningsplan men det går utmärkt att flytta upp/ned den och städa. Läser av ditt rum i 360°, tack vare totalt 14 typer av sensorer. De styr bland annat navigering, hindras från att exempelvis falla ner från trappan, samt ser till att den inte fastnar. Har du ömtåliga saker i hemmet? Genom att skapa områden i appen dit S6 inte ska röra sig kan du slappna av under städningen2. Områdena kan vara allt från så små som 40 cm, till så stora som 10m. De kan användas för att skydda allt från små vaser till hela rum.

Otroligt effektiv – Schemat hanterar utrymmen upp till 20% snabbare. Enastående sugkraft – Suger effektivt upp allt damm, även från mattor. Anpassad rengöring – Välj om du vill rengöra ett rum, flera rum eller hela ditt hem. 50% tystare – Med en tyst dammsugare kan du städa när det passar, dag som natt. Moppa och dammsug i ett – För glänsande golv kan S6 dammsuga och moppa samtidigt. S6-modellenär till en perfekt robotdammsugare för dig med husdjur eller barn.

Mer än en dammsugare

Gör dina golv riktigt rena! Sätt bara på S6-modellens moppenhet och ställ in hur mycket vatten du vill använda, så kan den både dammsuga och moppa samtidigt.

— Finns i flera färger

— Overkligt tyst, från 45dB

— 30% bättre i allt mot S5-modellerna

— Fantastisk sugkraft

— Smart & snabb navigering

— Schemalägg städning per rum


Stadmaterial.eu är en informationssida om just Städmaterial! Sidan drivs av Svenska Kontorsettan AB som säljer kontorsmaterial på nätet. Vi visar upp ett stort utbud av städprodukter som du kan beställa direkt på nätet och få levererat till er arbetsplats. Ta en titt på utbudet av städmaterial.

8552420