Xiaomi Roborock S5 MAX svart

Robotdammsugare Roborock S5 Max, Xiaomi – Roborock är ett exklusivt märke för dig som vill ha en riktig premiumdammsugare. Här har du uppföljaren till Sveriges mest sålda robotdammsugare! Roborock S5 Max är robotdammsugaren som både dammsuger och våttorkar ditt golv. Roborock är robotdammsugare som blivit bäst i test om och om igen. Sätt dig i soffan, slå på en bra film och låt en robot dammsuga hemmet åt dig. Eller varför inte låta den städa medan du är på jobbet, så det är fläckfritt när du kommer hem? Med en robotdammsugare är alternativen många! En tröskel, en matta eller att förflytta sig mellan olika rum – inget av det är ett problem för våra robotdammsugare.

Dammsugare med extra allt!

Roborock S5 Max som har uppdaterats med flera funktioner för att göra städningen enklare och livet lite bekvämare. Genom app- eller röststyrning kan du även bestämma precis var du vill att den ska städa. Våtttorka igen och igen och igen. Vattentanken på 280 ml är stor nog för att städa en lägenhet 65kvm fler än 3 gånger, eller ett hus på 200 kvm en gång.

Total städkontroll – S5 Max lär sig ditt hem. Laseravståndsmätaren snurrar med 300 varv per minut och skickar 360° områdesavsökningar genom en anpassad algoritm i realtid. Med hjälp av dessa uppgifter skapas en med 98% noggrann karta över golvytan och S5 Max vet vart rummen är.

Skäm bort ditt hem med att alltid ha rena och fräscha golv.

— Finns i flera färger

— Dammsuger enkelt över 200 kvadratmeter

— Schemalägg städningen och ändra inställningar direkt i mobilen

— Starta den vart du än befinner dig i världen

— Anpassar automatiskt rutten för just ditt hem

— 120 minuters batteritid

— Laddas automatiskt vid lågt batteri

— Batteri – Stort Lithium-Ion batteri betyder upp till 3 timmar non-stop städning

— Smart TopUp – I extra stora hem kan S5 Max gå tillbaka till laddaren och ladda upp batteriet precis så mycket så den kan avsluta städningen

— Enkel att underhålla – Du rengör och byter ut delar enkelt på din S5 Max så att den fortsätter att prestera på topp länge

— Röstassitent – Din röst är allt du behöver för att börja eller avsluta en städning

— Göm sladden smidigt – Håll ditt hem stilrent genom smidig förvaring av sladden i laddstationen

— Tyst – Städa när det passar dig, dag som natt. S5 Max gör det tyst


Stadmaterial.eu är en informationssida om just Städmaterial! Sidan drivs av Svenska Kontorsettan AB som säljer kontorsmaterial på nätet. Vi visar upp ett stort utbud av städprodukter som du kan beställa direkt på nätet och få levererat till er arbetsplats. Ta en titt på utbudet av städmaterial.

8552418