Dammsugare VP300 Hepa Pink.Nor


Stödjer Barncancerfonden med 50:-/såld dammsugare Nilfisk VP300 Pink.

 

Dammsugare Nilfisk VP300 Hepa Pink Nordic stöder Barncancerfonden. Nilfisk VP300-serien är en enkel, välbyggd och hållbar maskin.

Optimal för rengöring av kontor, hotellrum, institutioner, butiksytor och liknande användningsområden. Nilfisk VP300-serien har toppklassad filtrering med H13 HEPA-utblåsfilter som standard på alla versioner. På så sätt bibehålls en hög luftkvalitet i området som rengörs. Modellen finns i flera olika versioner och konfigurationer för att på bästa sätt passa era användningsbehov. För energieffektiv rengöring erbjuder vår VP300 eco-modell enastående rengöring och mycket låg ljudnivå, passar perfekt för rengöring på dagtid.

Levereras med:
— Teleskoprör i aluminium
— Slang
— Rundborste
— Parkett- och fogmunstycke
— 10 Meter kabel
— 10 liters påse
— HEPA 13-filter på utblåsningen för ett sundare inneklimat

— Grå/Rosa

— IP20
— Energiklass: A

— Mått (LxBxH): 395 x 340 x 390 mm
— Stöder Barncancerfonden med 50:-/såld dammsugare


Stadmaterial.eu är en informationssida om just Städmaterial! Sidan drivs av Svenska Kontorsettan AB som säljer kontorsmaterial på nätet. Vi visar upp ett stort utbud av städprodukter som du kan beställa direkt på nätet och få levererat till er arbetsplats. Ta en titt på utbudet av städmaterial.

8551309

Reklam

Luckyland.se en webbplats för lycka!

Välkommen till Luckyland!
Här hittar man tips och ideer på produkter och tjänster som gör dig lycklig. Detta är även en webbplats där du kan söka efter en viss produkt eller tjänst. Vi tar givetvis mot tips på produkter och tjänster som kan vara lyckosamma för dig och alla andra.
Do you feel lucky?
Welcome to Luckyland.